Trattoria Boretti opent tweede locatie in Antwerpen

Tijdloze smaken in nieuwe wijk aan de Schelde

Caro Antson (Franchiser) & Ymani Dehertog (manager Antwerpen)
Caro Antson (Franchiser) & Ymani Dehertog (manager Antwerpen)

Na het daverende succes in Mechelen, brengt Trattoria Boretti haar Italiaanse restaurantconcept naar de Jef Cassiersstraat 10 in Antwerpen. Deze nieuwe vestiging, gelegen in een architectonisch modern pand omgeven door groen, belooft de ultieme Italiaanse eetervaring met een focus op verse pasta en buitengewone koffie.

Een nieuw hoofdstuk voor Trattoria Boretti
Het nieuwe restaurant, onder leiding van master franchiser Caro Antson, opent haar deuren voor gasten op 18 april. Antson, ervaren horecaondernemer en reeds succesvol met de vestiging in Mechelen, kijkt uit naar de uitbreiding: "Elke dag begroeten we nieuwe en vaste gasten in Mechelen. Dit willen we ook graag verwezenlijken in het hart van het opkomende Nieuw Zuid, een bruisend nieuw stadsgedeelte dat snel the place to be zal worden."

Trattoria Boretti staat bekend om haar compromisloze kwaliteit. Het Italiaanse menu zit vol pure smaken en verse ingrediënten zonder onnodige toevoegingen. Daarmee wil het restaurant haar gasten een prettige, toegankelijke omgeving bieden waar men met gemak meerdere malen per week zou kunnen neerstrijken. Of je nu komt voor een kop koffie ter plaatse of on the go, de populaire pasta Funghi e tartufo nero of Ragu alla Boretti als hoofdgerecht of simpelweg een aperitivo aan de bar na een lange werkdag - bij Trattoria Boretti kun je terecht voor elke gelegenheid.

Ontwerp en ambiance
In de nieuwe wijk van Antwerpen kenmerkt elk gebouw zich door een uniek ontwerp van verschillende architecten, alle met een focus op moderniteit en duurzaamheid. Trattoria Boretti valt op in deze setting met het moderne exterieur dat naadloos overgaat in een warm en uitnodigend interieur. In de zomermaanden kunnen gasten buiten van de maaltijd genieten, op een van de twee terrassen.

Met openingstijden die variëren van 17.30 tot 23.00 uur op maandag, dinsdag, zaterdag en zondag, en van 12.00 tot 23.00 uur op woensdag, donderdag en vrijdag, biedt Trattoria Boretti flexibiliteit voor lunch en diner. Hoewel het restaurant open is voor inloop, wordt door het succes van Mechelen ook in Antwerpen rekening gehouden met drukte. Gasten kunnen daarom het beste online reserveren om zeker te zijn van een tafel.

De appel valt niet ver van de boom
Als dochteronderneming van Boretti, bekend van de populaire keukenapparaten en buitenkeukens, breidt Trattoria Boretti haar liefde voor de Italian culinary lifestyle en hoogwaardige kwaliteit uit naar de horecawereld. Met de opening van de tweede locatie in Antwerpen bevestigt het merk haar positie in de markt met de belofte aan haar gasten: kwalitatieve producten, de smaak van Italië en een onvergetelijke beleving.

Meer foto's zijn hier beschikbaar.


Meer informatie

  • Adres: Jef Cassiersstraat 10, Antwerpen Zuid
  • Openingsuren: Ma, di, za zo 17:30 - 23:00 / Wo, do, vrij 12:00 - 23:00

Noot voor de redactie

Voor meer informatie en afbeeldingen in hoge resolutie kunt u contact opnemen met Yvonne Segers via marketing@trattoriaboretti.com.

Over Triple Living

Projecten met visie

Triple Living ontwikkelt totaalvisies en bouwt buurten waarin elk gebouw, elke straat en elke aanplanting, bijdragen aan het totaalconcept. Een masterplan vormt de strategische basis van elk onderdeel van het verdere project: van de architectuur tot de invulling van de commerciële ruimtes, de groenaanleg en de verankering van de site in de lokale buurt.

Triple Living streeft naar een sterke band met de buurt en gaat solide, langdurige partnerships aan met buurtbewoners, lokale besturen en professionele stakeholders. Zodat alle projecten lokaal gedragen en geïntegreerd zijn. Hun herbestemmingsprojecten, woon- en werksites geven buurt en stad een sterke socio-economische impuls.

Triple Living combineert de kracht van decennialange ervaring met de knowhow van de toekomst. Het gedreven Triple Living-team zorgt voor een efficiënte, doelgerichte ontwikkeling van zelfs het meest complexe project. De ingenieurs houden de vinger aan de pols van de laatste nieuwe ontwikkelingen. De duurzame materialen, state of the art technieken en hoogkwalitatieve afwerking overstijgen de strengste kwaliteitseisen.

Triple Living is begaan met ecologie en de socio-economische context van zijn projecten. Ze willen zorg dragen voor de toekomstige generaties. Daarom zet Triple Living proactief in op vooruitstrevende duurzame materialen en technieken. 


Nieuw Zuid, de buurt van de toekomst

Nieuw Zuid is een visionaire stadsontwikkeling van twintig hectare, die in het verlengde ligt van het Antwerpse Zuid en zich uitstrekt van de Schelde tot het nieuwe justitiepaleis. De speerpunten van de innovatieve site zijn architectuur, duurzaamheid en groen. En leefbaarheid, want in de nieuwe buurt draait alles om goed leven, wonen en werken. De site is autoluw, krijgt een groot park van zes hectare en is dooraderd met groen, wadi’s en wandelpaden. Op het vlak van duurzaamheid speelt Nieuw Zuid een pioniersrol, met onder meer het grootste warmtenet van Vlaanderen, wadi’s om het regenwater op te vangen, een circulaire hub voor ecologische start-ups, slimme meters, sorteerstraten, en smart city-applicaties.

Nieuw Zuid is een weerspiegeling van het stadsleven in al zijn facetten, met crèches, hotels, winkels, horecazaken, kunstgalerijen, dokterspraktijken en een school in aanbouw. Studentenflats en assistentiewoningen huizen hier broederlijk naast elkaar. Daarnaast is er een grote variatie aan appartementen, kantoren en commerciële ruimtes. Eind 2025 zouden alle werken afgerond moeten zijn en is Antwerpen een nieuw stadsdeel met zo’n tweeduizend appartementen rijker.

Meer informatie vind je op www.nieuwzuid-antwerpen.be